Book Now!

За Нас

Што Ви Нудиме

Хотел Вилиџ однадвор нуди чиста, урбана привлечност, но веднаш штом ќе влезете во неговите простории, се отвара како школка. Бели, жолти и зелени тонови се мешаат и Ве носат, додека насмеани лица Ви посакуваат добредојде. Ова е повеќе како “Љубов на втор поглед”.Но, колку повеќе откривате, станува очигледно дека да, навистина, ОВА Е МЕСТОТО КАДЕ ШТО ТРЕБА ДА СЕ БИДЕ. Треба само да останете некое време за да ја развиете Вашата приказна. И ќе имате ПРИКАЗНА ЗА РАСКАЖУВАЊЕ. Потребна е само една посета, за да станете наш пријател за цел живот.