Book Now!

Конференциска Сала

Бизнис понуда

Тимот на Хотел Village Охрид Ви нуди целосна организација за Вашите бизнис средби!

Ви нудиме користење на конференциска сала целосно опремена по највисоките светски бизнис стандарди и тоа

R

Флипчарт

For small group flipchart is one of the best solutions for presentation

R

Проектор

The most sophisticated way to make presentation is with projector

R

Платно за проектирање

To have more clear view for the presentation we offer you projector canvas

Закажи Термин

Бидете дел од нашите задоволни бизнис гости, бидејќи креирањето на задоволен клиент е нашата бизнис стратегија!

Ве очекуваме!