Book Now!

Почитувани пријатели,
Ве информираме дека на нашиот хотел „Village“ му е доделена наградата за најдобри препораки од гостите на WEB страницата за онлајн резервации Booking.com со резултат од 8,7. Ова е огромна чест за нашиот хотел, бидејќи резултатите се добиени врз основа на коментарите дадени од страна на вистински гости на booking.com, една од најголемите веб-страници за хотелски онлајн-резервации денес.

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin