Book Now!

Hotel Village ,The Place To Be, Urban Story To Tell

Welcome To Hotel Village Urban Story


Our Services

Free Wi-fi

Free Wi-fi connection to super fast internet

Free Parking

Hotel Village offers free parking place

Airport Shuttle

Hotel Village offers airport shuttle for guests

Family Rooms

Hotel Village offers affordable price Family Rooms

Special Offers

Светско Првенство

 FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA & #HotelRestaurantVillage Гледаме фудбал, доживуваме натпревар! Дојдете во Ресторан Village Охрид, бидете дел од Светското фудбалско првенство во Русија 2018 и бодрете го Вашиот омилен тим! Неповторлива понуда, со најдобри цени!...

Latest News City

Најдобри препораки на booking за 2018

Најдобри препораки на booking за 2018

Почитувани пријатели, Ве информираме дека на нашиот хотел „Village“ му е доделена наградата за најдобри препораки од гостите на WEB страницата за онлајн резервации Booking.com со резултат од 8,7. Ова е огромна чест за нашиот хотел, бидејќи резултатите се добиени врз...

Attractive Places

Охридска Околина

Охридска Околина

Македонија - најважната раскрсница во срцето на Балканскиот Полуостров е се уште неоткриена и мистична земја која срдечно ги поздравува сите патници кои сакаат да ги откријат нејзините тајни. Во текот на вековите, Македонија го сочувала богатството на природните...

Убавините на Охрид

Убавините на Охрид

Охрид е главниот, културно историски град на Република Македонија, град со многу содржини и убавини, кои доколку се потрудите барем малку да ги побарате ќе видите дека им нема крај. Тука доаѓаат туристи и посетители од различни градови од Македонија но и различни...

Stefka K.

Одлична околина и услуга ние сме крајно среќни со ставот и позитивноста на келнерот Даниел-исклучителен професионалец. Бидете живи и здрави, и само напред и нагоре!
5.0
2018-03-27T20:06:21+00:00
Одлична околина и услуга ние сме крајно среќни со ставот и позитивноста на келнерот Даниел-исклучителен професионалец. Бидете живи и здрави, и само напред и нагоре!

Vesna K.

Одличен амбиент за релаксација, одлична храна , врвна хигиена.
5.0
2018-03-27T20:08:26+00:00
Одличен амбиент за релаксација, одлична храна , врвна хигиена.

Marjan M.

Одлична услуга, пријатна атмосфера и екстра цена ... прекрасно.
5.0
2018-03-27T20:10:53+00:00
Одлична услуга, пријатна атмосфера и екстра цена ... прекрасно.

Nikola B.

Најдобра храна во Охрид, најдобра услуга, прекрасна далеку од приемот и пријатен персонал во ресторанот.
5.0
2018-03-27T20:13:19+00:00
Најдобра храна во Охрид, најдобра услуга, прекрасна далеку од приемот и пријатен персонал во ресторанот.

Marinko P.

Одличен хотел со одлична храна и сместување, персоналот е исто така многу пријателски. Лесно достапни за автомобил, со паркинг на располагање. Препорачувам за секого, 5 ѕвезди заслужено! Продолжи со добрата работа!
5.0
2018-03-27T20:14:16+00:00
Одличен хотел со одлична храна и сместување, персоналот е исто така многу пријателски. Лесно достапни за автомобил, со паркинг на располагање. Препорачувам за секого, 5 ѕвезди заслужено! Продолжи со добрата работа!
5.0
5