Book Now!

 FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA & #HotelRestaurantVillage
Гледаме фудбал, доживуваме натпревар!
Дојдете во Ресторан Village Охрид, бидете дел од Светското фудбалско првенство во Русија 2018 и бодрете го Вашиот омилен тим!
Неповторлива понуда, со најдобри цени!
Резервирајте на:
+389 46 251 621
+389 71 330 784
hotel@village.mk

Comments

comments

0 Shares
Share
Tweet
Pin