Book Now!
Охридска Околина

Охридска Околина

Македонија – најважната раскрсница во срцето на Балканскиот Полуостров е се уште неоткриена и мистична земја која срдечно ги поздравува сите патници кои сакаат да ги откријат нејзините тајни. Во текот на вековите, Македонија го сочувала богатството на природните...
Убавините на Охрид

Убавините на Охрид

Охрид е главниот, културно историски град на Република Македонија, град со многу содржини и убавини, кои доколку се потрудите барем малку да ги побарате ќе видите дека им нема крај. Тука доаѓаат туристи и посетители од различни градови од Македонија но и различни...