Book Now!
Најдобри препораки на booking за 2018

Најдобри препораки на booking за 2018

Почитувани пријатели, Ве информираме дека на нашиот хотел „Village“ му е доделена наградата за најдобри препораки од гостите на WEB страницата за онлајн резервации Booking.com со резултат од 8,7. Ова е огромна чест за нашиот хотел, бидејќи резултатите се добиени врз...