Book Now!
Светско Првенство

Светско Првенство

 FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA & #HotelRestaurantVillage Гледаме фудбал, доживуваме натпревар! Дојдете во Ресторан Village Охрид, бидете дел од Светското фудбалско првенство во Русија 2018 и бодрете го Вашиот омилен тим! Неповторлива понуда, со најдобри цени!...